Noi suntem un grup de elevi de la Liceul Alfrink din Zoetermeer, Olanda si avem nevoie de ajutorul tau!

Conferinta ONU pe teme climatice de la Paris din 2015 a condus la una din cele mai importante decizii privind viitorul nostru: Acordul de la Paris privind schimbările climatice. Acordul prezintă un plan de acțiune pentru limitarea încălzirii globale „mult sub” 2 °C si a fost adoptat de 195 de tari.

Declaratiile lui Donald Trump de a se retrage din Acordul de la Paris asupra schimbarilor climatice (pentru a crea locuri de munca) alaturi de punctul sau de vedere scandalos privind incalzirea globala vor duce la consecinte dezastruoase daca nu luam masuri chiar acum.

 

NASA a lansat informația că 2016 a fost cel mai cald an din istorie – in  Arctica s-au masurat temperaturi de 10-15˚C. Acest lucru va determina Artica să se topească complet și să dispară, ceea ce va pune în pericol mai multe specii de animale. Din cauza topirii gheții, nivelul mării va crește, provocând sute de inundații pe an în întreaga lume. Vă rugăm ajutati-ne în protestul nostru, trimiteti mai departe! Mulțumim!

 

Noi vrem sa prevenim asta! Semnati petitia noastra daca NU sunteti de accord cu decizia lui Trump de a se retrage din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice.

NOI VREM SA PREVENIM ASTA! SEMNATI PETITIA NOASTRA DACA NU SUNTETI DE ACCORD CU DECIZIA LUI TRUMP DE A SE RETRAGE DIN ACORDUL DE LA PARIS PRIVIND SCHIMBARILE CLIMATICE!!

Translation by: Vlad Popa, Antonia Raducanu