Είμαστε μια ομάδα μαθητές απο το κολλέγιο Αλφρινκ στο Ζουτερμήαρ της Ολλανδίας και χρειαζόμαστε ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Η διάσκεψη του Παρισιού του 2015 για την κλιματική αλλαγή κατέληξε σε μια απο τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μελλον μας: την Συμφωνία των Παρισίων.

 

Αυτή  είναι μια παγκόσμια συμφωνία μεταξύ 195 χωρών. Η συμφωνία αποτελεί ένα σχέδιο δράσης για περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη αρκετά κάτω από τους 2°C.

 

Η πρόθεση του Ντόναλτ Τραμπ να αποχωρήσει απο αυτή την συμφωνία (προς όφελος της δημιουργίας περισσότερων θέσεων εργασίας ) όπως επίσης και η εξωφρενική του άποψη όσον αφορά την θέρμανση του πλανήτη θα οδηγήσει σε ολέθριες και καταστρεπτικές συνέπειες αν δεν λάβουμε άμεσα μέτρα.

 

Η ΝASA εχει ανακοινώσει οτι το 2016 ηταν το πιο θερμό ετος που έχει καταγραφεί στα χρονικά. Στην Αρκτική έχουν σημειωθεί θερμοκρασίες μέχρι 10-15 βαθμούς. Σαν αποτέλεσμα η Αρκτική θα λιώσει και θα εξαφανιστεί εντελώς με αποτέλεσμα τον αφανισμό πολλών οργανισμών. Το λιώσιμο των πάγων θα προκαλέσει την άνοδο του επιπέδου της θάλασσας και θα προκαλέσει εκατοντάδες πλημμύρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε το κίνημα μας μεταδίδοντας  το μήνυμα μας. Σας ευχαριστούμε!

 

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ! ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ.

Translation by: Lucy Pater-Tatianou